About Me

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Saya Puan Azrin Mohd, Pengedar Sah Shaklee anda. Saya dan seluruh ahli keluarga telah mencuba produk Shaklee hampir 4 tahun yang lepas dan sehingga kini kami masih menggunakannya kerana sangat-sangat berpuas hati dengan keberkesanan produk Shaklee.

Tidak mahu hanya merasai kebaikan produk Shaklee sendiri saya telah menceburkan diri ke dalam perniagaan Shaklee dengan lebih serius. Bukan sahaja kesihatan bertambah baik malah boleh menjana pendapatan pula. Bermula hanya ‘part time’ kerana saya masih bekerja di salah sebuah hotel terkemuka di Miri. Kemudian saya mengambil langkah yang lebih serius dengan memilih untuk untuk ‘full time’ Shaklee dan berhenti kerja pada April 2012.

Alhamdulillah, selepas 8 bulan menjadi WAHM (work at home mom), saya telah diiktiraf ke rank yang tertinggi dalam Shaklee iaitu Master Coordinator. Siapa sangka bekerja dari rumah boleh mendapat pengiktirafan setinggi itu? Suatu kepuasan untuk saya! Lebih menggembirakan lagi, saya adalah Master Shaklee yang berbangsa Bumiputera yang pertama di Sarawak. Dan menjadi kehairanan semua pihak pada masa itu, saya menjadi Master dengan 95% downline adalah berada di Semenanjung sedangkan saya berada di Sarawak. Semuanya hanya di hujung jari anda! (Kuasa internet).

Yang paling penting ialah, kepuasan para pelanggan tak kira di mana anda berada. Kepuasan anda adalah keutamaan kami. Saya juga ingin membantu seberapa ramai wanita untuk membina kerjaya / perniagaan mereka sendiri. Saya akan turunkan segala ilmu secara PERCUMA! Ya, percuma. Saya cuma perlukan sekeping hati yang kental dan penuh kesabaran sahaja.

Jika anda berminat untuk mengenali saya dengan lebih dekat lagi, sila lawati

FanPage: Dazzling Moms E-Shoppe

FanPage Peribadi: Azrin Mohd- One Step At A Time

Sebarang kemusykilan atau inginkan maklumat lanjut, hubungi saya DI SINI.  Jika anda perlukan sebarang konsultasi berkenaan produk Shaklee / menjana pendapatan dengan Shaklee/ menjadi ahli Shaklee / bekerja dari rumah, anda boleh hubungi saya Puan Azrin Mohd (012-25 76555) Pengedar Sah dan Master Shaklee di Miri, Sarawak.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *