Bakar 500 Kalori Slim Macam Che Ta

Kesedaran tentang betapa pentingnya menyusu bayi dengan susu ibu semakin mendapat tempat di hati rakyat Malaysia. Artis-artis juga tidak ketinggalan untuk menyusukan anak mereka sendiri. Antara artis yang menyusukan anak mereka dengan susu badan ialah Rozita Che Wan, Scha Al-Yahya, Dynas, Fasha Sandha, Ayu Raudhah malah Supermodel Malaysia , Amber Chia juga memilih untuk menyusukan anaknya. Menyusukan anak boleh membakar sehingga 500 kalori dan boleh cepat slim macam Che Ta! Menarik bukan?

rozita che wan
Che Ta memilih untuk menyusukan bayinya

Sebagai artis tentu sahaja mereka perlu menjaga penampilan dengan segera. Jadi menyusukan anak adalah jalan mudah untuk bakar kalori hanya dengan duduk sahaja. Duduk, susukan anak—> Terbakar 500 kalori. Lebih kurang seperti berlari di atas treadmill selama 40 minit! Hmmm…nak duduk menyusu anak atau berlari?

Berlari selama 40 minit

Sebab tu ibu yang fully breastfeed bayi mereka akan lebih cepat turun berat badan berbanding ibu yang memberi bayi mereka susu formula.

Jika nak cepat slim macam Che Ta, pilihlah untuk menyusu bayi anda. Santai-santai sambil gomol-gomol baby. Seronok :)

Jika anda mahu juga untuk berdiet tapi masih menyusukan anak, boleh sahaja. Yang penting anda ambil makanan berkhasiat, air yang cukup dan jangan berlapar. Antara supplement yang anda boleh ambil ialah:

Set Menyusu + Lecithin untuk proses membakar lemak dan mengelakkan clog duct.

lecithin shaklee miri
Lecithin untuk bakar lemak dan clog duct

Berminat?

agen shaklee miri

Jika anda perlukan sebarang konsultasi berkenaan produk Shaklee / menjana pendapatan dengan Shaklee/ menjadi ahli Shaklee / bekerja dari rumah, anda boleh hubungi saya Puan Azrin Mohd (012-25 76555) Pengedar Shaklee Miri dan Master Shaklee di Miri, Sarawak.

 

2 comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *