Revolusi Limitless & Luarbiasa Miri Sangat Luarbiasa!

Alhamdulillah sekali lagi Revolusi Limitless & Luarbiasa (L&L) berjaya kami adakan kali ini di Miri pula. Berlangsung di Dynasty Hotel pada 18 May 2014. Ramai yang hadir dalam majlis ilmu ini. Tanpa ilmu kita tak akan ke mana-mana kan?

Pelbagai tips dan rahsia yang telah didedahkan bagaimana untuk terus konsisten dalam bisnes Shaklee dan paling penting BAGAIMANA UNTUK BERJAYA DALAN BISNES SHAKLEE!

AGEN SHAKLEE DI MIRI
Seminar OSF Group

Selain saya terdapat dua lagi leader yang hebat memberi perkongsian bermanfaat kepada perserta yang hadir. Salah seorang ialah Puan Tumarawati dari Bintulu yang berkongsi kisah kesusahan hidup beliau serta keluarga sebelum bergiat secara serius dengan bisnes Shaklee.

jutawan shaklee di miri
"Saya dah penat hidup susah- Puan Tum"

Kemudian perkongsian Luarbiasa dari Dr. Najihah dari Bintulu. Saya amat mengkagumi Puan Najihah seorang pensyarah, menguruskan 5 orang anak tetapi tetap berjaya dalam bisnes Shaklee.

register shaklee
"Curi masa jika tak cukup masa"-Dr. Puan Najihah

Dan juga perkongsian dan tips dari saya bagaimana INSAN BIASA BOLEH JADI LUARBIASA dalam bisnes Shaklee.

master shaklee di miri
"Luabiasa= Luar dari Kebiasaan"- Master Azrin Mohd

Dan seperti biasa, kumpulan kami yang memang berorientasikan keluarga tak akan sesekali meninggalkan anak-anak kami di rumah. Malah para suami juga memberi sokongan dan hadir bersama-sama.

pengedar Shaklee di Miri
Bersama sebahagian peserta Seminar

 

Mahu menjadi sebahagian dari kami? Register sekarang dengan hanya meng’klik’ button REGISTER di bawah.

shaklee di sarawak

Jika anda perlukan sebarang konsultasi berkenaan produk Shaklee / menjana pendapatan dengan Shaklee/ menjadi ahli Shaklee / bekerja dari rumah, anda boleh hubungi saya Puan Azrin Mohd (012-25 76555) Pengedar Sah dan Master Shaklee di Miri, Sarawak.

 

One comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *