DazzlingMoms di National Conference Shaklee 2013/2014

Alhamdulillah. Bertempat di Sunway Resort & Spa dan Sunway Convention Centre berlangsungnya majlis gemilang National Conference Shaklee 2013/2014. Ini kali kedua kami datang. Tahun lepas pertama kali kami datang dan terus dapat award Master. Tahun ini lebih meriah kerana bukan sahaja kami dapat award tetapi ramai di antara OSF (Our Shaklee Family) Group yang dapat juga award.

shaklee di sarawak
Shaklee National Conference 2013/2014

Ini yang membuat saya terasa sangat sebak. Hampir 4 tahun berkecimpung secara serius di dalam bisnes Shaklee, tahun ini tahun yang paling membuatkan saya merasa pelbagai rasa. Gembira, sebak, sedih, teruja dan macam-macam lagi. Bukan kerana award yang kami terima, tetapi kerana award-award yang OSFians terima. Turun naik pentas anak-anak didik saya mengambil award. Ada yang sampai 8-9 award. Dan saya akan menyambut mereka di hujung tangga. Seolah-olah seorang ibu yang melihat anak mereka mengambil skrol semasa convocation! Itulah perasaan saya. Saya tahu bagaimana mereka berusaha keras. Benarlah “usaha yang baik takkan jadi sia-sia”. Pada National Conference Shaklee telah terbukti lebih ramai jutawan muslimah dilahirkan. Alhamdulillah.

shaklee sarawak
Award dari sebahagian OSFians

Sehari sebelum conference, kami telah dijemput untuk menghadiri makan malam ekslusif bersama pemilik Shaklee Sdn Bhd iaitu Mr. Roger Barnet. Dari beratus Master Shaklee seluruh Malaysia hanya 47 master sahaja yang dijemput dan kamilah salah seorang dari 47 itu. Bangga sekali lagi! Kerana ada kelayakan yang harus dipenuhi untuk layak menyertai makan malam ini. Bagi saya, kelayakan untuk makan malam khas ini adalah usaha keras seluruh OSFians. Terima kasih OSFians.

shaklee miri
Dinner Exclusive bersama Owner Shaklee, Mr. Roger Barnet

Apa harapan saya untuk National Conference tahun 2014/2015?

Tentu yang lebih LUARBIASA! Anda juga boleh menjadi sebahagian dari OSFians jika berminat. Kita sama-sama ubah cara hidup kita supaya kita lebih ada banyak pilihan.

shaklee sarawak
Salah satu dari Award yang diterima

Mahu menjadi sebahagian dari kami? Register sekarang dengan hanya meng’klik’ button REGISTER di bawah.

shaklee di sarawak

Jika anda perlukan sebarang konsultasi berkenaan produk Shaklee / menjana pendapatan dengan Shaklee/ menjadi ahli Shaklee / bekerja dari rumah, anda boleh hubungi saya Puan Azrin Mohd (012-25 76555) Pengedar Sah dan Master Shaklee di Miri, Sarawak.

 

One comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *