Hadiah Raya Lebih Best dari Duit Raya

Hari raya bakal menjelma beberapa hari lagi. Selalunya apabila pulang berhari raya kita akan siap-siap isi sampul duit raya untuk diberi kepada kedua ibu bapa. Sedikit atau banyak saya rasa ibu bapa kita tak peduli. Yang penting anak cucu semua balik beraya. Apa kata tahun ini kita tukar pulak. Dari duit raya ke hadiah lagi best dari duit raya untuk ibu bapa kita.

Nak tau apa benda yang lagi best dari duit raya? Pasti ibu bapa terharu dan rasa seronok. Apa kata kita hadiahkan dua botol Vivix kepada kedua ibu bapa kita. Eh apa Vivix ni?

Penerangan dalam bahasa saintifiknya ialah:

Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

  • Memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.
  • Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.
  • Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

Penerangan dalam bahasa senang kita hendak faham ialah, Vivix adalah untuk ibu bapa kita yang mempunyai penyakit-penyakit di bawah:

 

Sudah pasti ibu bapa kita rasa terharu kerana anak mereka sangat mementingkan kesihatan mereka. Insyaallah, dengan pengambilan Vivix badan lebih sihat dan boleh lagi beraya bersama-sama raya tahun depan pula, dengan izin Allah.

Berikut adalah testimoni mereka yang telah ‘sihat’ setelah mengambil Vivix:

Lebih menarik lagi bulan sempena Raya ini, ada OFFER untuk setiap pembelian 2 botol Vivix. Anda akan dapat:

1- Dua botol Vivix dengan harga Offer

2- FREE MEMBERSHIP

3- FREE Vitalea sebotol

4- FREE Postage

OFFER Vivix

Rugikan tak beli sekarang? Semoga hari raya nanti dapat disambut dengan penuh kegembiraan bersama kedua ibu bapa tercinta.

Baca–> Ayu Raudhah pun Ambil Vivix

shaklee sarawak

Jika anda perlukan sebarang konsultasi berkenaan produk / menjana pendapatan/ menjadi ahli / bekerja dari rumah, anda boleh hubungi saya Puan Azrin Mohd (012-25 76555) Pengedar Sah dan READY STOCK Shaklee di Miri, Sarawak.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *