Surirumah Perlukan COQ Health Shaklee Juga!

Anda surirumah seperti saya? Anda perlukan COQ Health selepas bersarapan pagi :) Jangan ingat surirumah kerjanya goyang kaki sahaja (kecuali ada 3-4 orang maid di rumah). Jika anda seperti saya ( ibu + isteri + maid + tukang masak + driver + tukang kebun + tukang cuci kereta + dan mcm2 tukang lagi) dan tambah sekali jika anda WAHM, percayalah anda SANGAT-SANGAT PERLUKAN COQ Health seawal pagi.

COQ Health bukan sahaja bagus untuk jantung kita. Tapi sangat bagus untuk surirumah + WAHM. Kenapa? Jom saya kongsikan pengalaman saya. Saya sangat sukakan gabungan COQ Health + B Complex Shaklee. Nak tau kenapa?

Ini kerana dengan pengambilan COQ Health dan B Complex selepas bersarapan membuatkan saya ‘energetic’ dan ceria sepanjang hari. Surirumah, anda sangat-sangat perlukan tenaga dan keceriaan untuk meneruskan hari-hari anda okay :). Almaklumlah ibu tonggak keluarga kan..

Bukan saya sahaja, malah suami juga sangat gemarkan Coq Health ini. Opps.. Jangan fikir bukan-bukan (but yes! Coq Health memang sangat digemari oleh orang lelaki..lebih jantan katanya..ops!). Tetapi suami sangat sukakan Coq Health ini tanpa miss sehari kerana kata beliau, dia tak mengah sangat semasa kerja. Degup jantung lebih stabil. Orang kerja berat lah katakan?

So , ladies a.k.a SURIRUMAH semua, jangan lupa supplement WAJIB setiap pagi! Coq Health dan B Complex dari Shaklee. Moga hari-hari anda lebih bertenaga dan ceria.

Jika anda perlukan sebarang konsultasi berkenaan produk / menjana pendapatan/ menjadi ahli / bekerja dari rumah, anda boleh hubungi saya Puan Azrin Mohd (012-25 76555) Pengedar Sah Shaklee di Miri, Sarawak.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *