Testimoni: Minum Performance Drink Untuk Kekal Bertenaga Sepanjang Berpuasa

Alhamdulillah. Sudah 7 Ramadhan. Bagaimana dengan puasa anda? Masih maintain? Bagi yang mendapat rukhsah, jangan paksa diri anda untuk berpuasa ya. Terutama ibu-ibu mengandung, ibu menyusu anak dan sebagainya. Jika anda memerlukan ‘sesuatu’ untuk kekal bertenaga sepanjang berpuasa, anda boleh mencuba PERFORMANCE DRINK. Jum baca testimoni di bawah.

PERFORMANCE DRINK SHAKLEE PUASA

Apakah Performance Drink?

PD SHAKLEE

  1. Ia adalah minuman ahli sukan yang mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk membantu mencegah dehydration, seperti fungsi minuman isotonik.
  2. Ia bukan milk booster, atau minuman penambah susu, sebaliknya membantu tubuh kita menjaga kestabilan bendalir agar tidak kekeringan.
  3. Ia mengandungi formula karbohidrat unik Shaklee iaitu opticarb yang membekalkan tenaga serta merta. Opticarb ialah rangkaian karbohidrat yangmemberikan kita tenaga berterusan tanpa menganggu kestabilan gula dalam darah.
  4. Fungsinya tak sama dengan milk booster atau makanan penambah susu lain kerana ia bukan untuk menambah susu sebaliknya menjaga sistem tubuh badan kita dalam sehari berpuasa dan menyusu/mengepam.
  5. Ia bukan saja untuk ibu menyusu/mengandung semasa berpuasa, tapi sesuai untuk semua, terutama yang kerja di tengah panas. Budak2 demam pun elok amik ni sebab biasa la budak2 bila dah demam tak selera makan minum. Ia bole tolong cegah dehydration tu.

Performance Drink Shaklee adalah hidangan WAJIB kami sekeluarga sejak 3 tahun yang lepas semasa berbuka dan bersahur. Alhamdulillah. Badan tak dihidrasi. Masih bertenaga walaupun masa tu saya masih menyusukan Arissa.

Jom dapatkan Performance Drink anda sekarang. Saya adalah pengedar sah Shaklee di Miri, Sarawak. Jangan risau bagi tempat-tempat lain pengeposan boleh dilakukan.

Isi form ini untuk ORDER & PERTANYAAN:

url.gif

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *