Vitamin C Shaklee Kegilaan Ramai Sehingga Habis Stok Satu Malaysia?

Sampai habis stok satu Malaysia! Begitu sekali orang ramai sukakan Vitamin C Shaklee. Habis stok Vitamin C Shaklee, sehingga tidak ada lagi pesanan Chewable Vitamin C Plus di ambil oleh Shaklee. Takut kehabisan jugak?

Tetapi kenapa orang begitu gila-gilakan Vitamin C Shaklee?

Vitamin C atau Asid Askorbik amat bermanfaat pada kesihatan manusia. Semua orang tahu bahawa Vitamin C boleh membuatkan kulit menjadi cantik dan licin. Benarkah begitu?

Vitamin C – mencegah penuaan kulit. Vitamin C juga penting dalam membantu pembaikan serta pembentukan kolagen. Kolagen?Apakah ia? Kolagen adalah komponen utama dalam jaringan kulit manusia. Dalam hal ini Vitamin C memiliki peranan penting dalam memelihara kestabilan struktur kolagen. Selain itu Vitamin C juga juga membantu pembentukan pigmentasi kulit yang akan mempercepat dan meningkatkan produksi kolagen yang seterusnya dapat mencegah proses penuaan kulit.

Bagi mereka yang tidak suka dan tidak mahu menelan pil, Shaklee memberi pilihan terbaik untuk anda.  Chewable Vitamin C Plus 100mg! Kesan yang sama dan anda hanya perlu mengunyah atau menghisap sahaja sambil menonton televisyen. Mudah kan? Malah boleh dikongsi dengan anak-anak anda juga.

Anda boleh hubungi saya Pengedar Sah Shaklee di Miri Sarawak.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *