Pening kerana Anak Suka ‘Melukis’?

Sebagai ibu dan mempunyai anak kecil, adalah normal jika rumah anda dihiasi dengan ‘lukisan-lukisan’ di dinding, lantai, kerusi, meja dan sebagainya. Kita di dalam situasi yang sama. Walaupun disediakan buku atau papan khas untuk melukis dan menconteng, anak-anak tetap memilih untuk menunjukkan ‘kesenian’ meraka di tempat lain. Siapa yang kena bersihkan nanti? Tentulah ibu! Oleh itu wajarlah kita mencari pencuci yang serbaguna, selamat dan paling penting cepat :)

Arissa yang gaya ‘princess’ ni pun boleh tahan perangainya. Hendak di marah bagai pun tak gunakan. Akhirnya saya cuma terangkan kepada dia kenapa dia tak boleh ‘melukis’ di lantai..sambil mengelap sehingga bersih.

pencuci serbaguna
Sebelum

Mujurlah ada Basic H Shaklee ini. Sangatlah mudah. Hanya perlu 3-4 titik dalam satu botol spray. Sembur. Lap. Hilang. Kering. Mudah kan? Sesuai sangat untuk saya yang sangat sibuk ni.. Hehe..

pencuci serbaguna
Selepas

Pencuci serbaguna penyelamat saya, Basic H Shaklee (Klik untuk lebih info).

pencuci serbaguna
Basic H

 

Anda WAJIB dapatkan Basic H Shaklee  sekarang…. :)

ORDER BASIC H MIRI

Jika anda perlukan sebarang konsultasi berkenaan produk Shaklee / menjana pendapatan dengan Shaklee/ menjadi ahli Shaklee / bekerja dari rumah, anda boleh hubungi saya Puan Azrin Mohd (012-25 76555) Pengedar Sah dan Master Shaklee di Miri, Sarawak.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *