Percutian Percuma ke Bangkok untuk Anda

shaklee miri

Teruja bukan? Syarikat Shaklee sering menghadiahkan percutian percuma setiap tahun kepada ahli-ahlinya. Sepanjang 5 tahun bersama Shaklee antara percutian wajib ialah:

  1. Domestik – Langkawi, Kota Kinabalu, Melaka dan sebagainya.
  2. Luar negara- London, Paris, USA, Rome, Swiss dan macam-macam negara lagi.
  3. Umrah- khas untuk ahli Shaklee yang beragama Islam

Tahun depan Shaklee membuat kejutan lagi apabila akan membawa Business Leader yang berpangkat Supervisor dan Senior Supervisor ke 4 hari 3 malam ke Bangkok secara PERCUMA! Ya, ini yang pertama kali. Maknanya ahli berpeluang untuk melancong ke Bangkok, Melaka, Orlando, USA atau Umrah pada tahun 2016.

Di saat ramai orang memperkatakan “jangan melancong nilai ringgit jatuh” seperti biasa syarikat Shaklee sentiasa membuat kelainan.

Bagaimana untuk mendapatkan peluang keemasan ini? Mudah sahaja.

Langkah Pertama

Daftarlah menjadi ahli sekarang. Jika sudah menjadi ahli, lihat langkah 2.

Langkah 2

Naik pangkat Supervisor atau Senior Supervisor bermula bulan September 2015 dan perlu efektif selama 4 bulan. Jangan risau jika anda tak jelas, hubungi saya Master Azrin Mohd, 012-2576555 untuk info lanjut.

shaklee miri
FREE TRIP

 

Jika anda perlukan sebarang konsultasi berkenaan produk / menjana pendapatan/ menjadi ahli / bekerja dari rumah, anda boleh hubungi saya Puan Azrin Mohd (012-25 76555) Pengedar Sah dan READY STOCK Shaklee di Miri, Sarawak.

 

 

3 comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *