Tips Menguasai Pasaran Internet & Gathering Santai OSF

Hari Sabtu yang lepas, kami mengadakan gathering santai sambil-sambil menuntut ilmu di SOHO saya. Lebih istimewa kerana ada mentor hebat yang dari dari Kuala Lumpur iaitu Master Lyna dan juga Master Zainul. Meriah rumah! Bukan sahaja usahawan-usahawan Shaklee di Miri, tetapi yang dari Bintulu pun datang juga. Terima kasih Dr. Najihah dan Puan Zainah yang datang dari Bintulu.

stokis shaklee miri
Usahawanita Shaklee

Seperti biasa, kelas kami lebih bersifat ‘child friendly’. Pesan saya kepada semua yang hadir “bawa anak-anak. Jangan tinggal di rumah”. Jadi meriah lah rumah. Arissa sangat seronok kerana ada ramai kawan-kawan.

stokis shaklee miri
Playroom khas untuk anak-anak

Perjumpaan bukan hanya mengeratkan silaturahim dan makan-makan :P, tetapi penuh TIPS dan RAHSIA yang telah dikongsikan oleh Master Lyna. Beliau yang memang dikenali di kalangan usahawan Shaklee sebagai sifu blog, telah memberi pelbagai tips bagaimana hendak menguasai pasaran internet. Malah ada tips yang belum pernah di kongsi dengan siapa-siapa pun. Istimewa khas untuk usahawan Shaklee Miri dan Bintulu katanya. Terima kasih ya Master Lyna dan Master Zainul.

pengedar shaklee di sarawak
Master Lyna memberi Tips

Insyaallah, perjumpaan seperti ini akan kerap diadakan. Misi saya untuk menghasilkan usahawan-usahawan dan ‘leader-leader’ hebat di kalangan orang-orang Sarawak pula. Insyaallah.

Jika anda berminat untuk menyertai kami, bolehlah klik button REGISTER di bawah.

agen shaklee miri

Jika anda perlukan sebarang konsultasi berkenaan produk Shaklee / menjana pendapatan dengan Shaklee/ menjadi ahli Shaklee / bekerja dari rumah, anda boleh hubungi saya Puan Azrin Mohd (012-25 76555) Pengedar Sah dan Master Shaklee di Miri, Sarawak. –

One comment

  1. Assalam Azrin…

    waaa..saya sangat bertuah ada dalam kalangan USAHAWAN SHAKLEE ni… walaupun saya jauh beribu batu di Kulim.. tapi saya tetap dapat ilmu yang sama.. moga2 rezeki saya bertambah lagi lepas ni dan lebih menolong ramai lagi untuk jadi USAHAWAN SHAKLEE dan wanita yg bekerjaya lagi dalam bidang supplement Shaklee ni.. dan boleh la saya pergi ke Sarawak ni pergi balik kalu ada event lagi lepas ni…

    Thanks Rin as a COACH me and we’re ….

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *